COVID

COVID19

VaccinatieZorg ondersteunt organisaties bij goede zorg voor medewerkers, daarom kunt u bij ons ook terecht voor dienstverlening op het gebied van COVID-19.

Wij werken hierbij samen met RIVM geaccrediteerde laboratoria.

Welke diensten bieden we?

  • Ondersteuning bij COVID-19 vaccinaties
  • Telefonisch consult voor risico-inschatting
  • PCR test
  • Bloedtest
  • Separate COVID-19 screening of test, bijvoorbeeld bij een zakenreis naar het buitenland

Persbericht:

VaccinatieZorg en ThuisVaccinatie
gaan samen coronavaccinaties op locatie uitvoeren

Ondersteuning bij vaccinatie van duizenden medewerkers in de acute, ouderen- en gehandicaptenzorg en veiligheidsbranches

Hoofddorp en Ravenstein, 6 januari 2021 - VaccinatieZorg, marktleider in Nederland voor werkgerelateerde vaccinaties op locatie voor onder andere medewerkers in de acute, ouderen- en gehandicaptenzorg en veiligheidsbranches, en ThuisVaccinatie, de marktleider voor reizigersvaccinaties bij particulieren thuis, zijn een strategische samenwerking aangegaan. Hiermee gaan zij gezamenlijk hun bijna 80 BIG geregistreerde en in vaccinatie gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen inzetten voor het uitvoeren van coronavaccinaties op locatie. Zodra er in Nederland voldoende vaccins beschikbaar zijn, zal hiermee worden gestart.

Lees verder...

Tarieven / vragen ?

Op verzoek sturen wij u een opdrachtformulier met de te hanteren tarieven.

Vragen kunnen worden gesteld via een mail naar info@vaccinatiezorg.nl – vermeld daarbij uw naam, de organisatie waarvoor u werkt en uw telefoonnummer.

Of telefonisch via 0486 - 41 72 72 (ma-vr 09.00-17.00 uur)

Voor algemene vragen en actuele informatie over COVID-19 verwijzen wij naar de website van het RIVM www.rivm.nl

PrikPunt

PrikPunt is het landelijke 24-uurs meld- en adviespunt van VaccinatieZorg voor prik-, snij-, bijt-, spat- of krabaccidenten op het werk. U bent met PrikPunt verzekerd van gedegen advies en zorgvuldige begeleiding bij een prikaccident.

Lees verder...

Beroepsrisico vaccinatie

In sommige beroepen komen medewerkers vaker dan gemiddeld in aanraking met allerlei bacteriën en virussen (biologische agentia). Daarmee is blootstelling aan biologische agentia een arbeidsrisico voor de organisatie.

Lees verder...

Griep? Geen grap!

Griep is een vervelende ziekte die je vaak dagenlang in bed houdt. Meestal loop je griep op aan het einde van de wintermaanden of soms aan het begin van de lente. Uiteraard is griep vervelend voor jezelf, maar ook voor iedereen om je heen.

Lees verder...