BIG-geregistreerde arts

Vacature: BIG-geregistreerde Arts

VaccinatieZorg is op zoek naar een betrokken en BIG-geregistreerde arts met affiniteit voor infectiepreventie. Het betreft een landelijke functie waarbij je regionaal wordt ingezet voor een nader overeen te komen aantal uren.

Wie zoeken we?

Voor het uitvoeren van diverse medische werkzaamheden zijn wij op zoek naar artsen om ons team te versterken. De werkzaamheden bestaan uit:

 • het toedienen van griepvaccinaties (oktober t/m december);
 • het toedienen van beroepsrisicovaccinaties, Hepatitis A, B en DTP;
 • het opvolgen van prikaccidenten.

De werkzaamheden worden uitgevoerd op bedrijfslocaties van onze klanten door het hele land. Hiervoor rijd je met je eigen auto van locatie naar locatie. Van tevoren krijg je van ons de benodigde materialen geleverd.

Wat biedt VaccinatieZorg jou?

We bieden een diverse en flexibele baan, als medewerker in loondienst of als zelfstandige. In loondienst bedraagt het salaris minimaal €20,26 en maximaal €28,06 bruto per uur. VaccinatieZorg is een bevlogen werkgever. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door betrokken en kundige collega’s, een open cultuur en korte lijntjes.

VaccinatieZorg B.V. is een landelijk werkende organisatie op het gebied van infectiepreventie op het werk. Onze dienstverlening bestaat uit: de landelijk meldlijn prikaccidenten (PrikPunt), beroepsrisico vaccinaties (zoals hepatitis A, hepatitis B en DTP) en griepvaccinaties op locatie.

Dit ben jij:

 • Gericht op de taak die je uitvoert, met oog voor de cliënt en organisatie.
 • Je beschikt over een geldige BIG-registratie en bent in staat medische handelingen accuraat uit te voeren.
 • Bevoegd en bekwaam wat betreft vaccineren.
 • Bevoegd en bekwaam wat betreft venapunctie is een pré.
 • Je bent bereid om flexibele uren te draaien.
 • Je draagt zelf zorg voor professionele ontwikkeling en het bijhouden van scholing.
 • Ruime beschikbaarheid in de maanden november en december i.v.m. de griepvaccinaties is een pré.
 • Je beschikt over een auto, internet, email en een eigen mobiele telefoon.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden en herken je je in bovenstaand profiel van BIG-geregistreerde Arts?  Solliciteer dan door het sturen van je curriculum vitae naar info@vaccinatiezorg.nl t.a.v. Annemarie Bol. Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact met ons op via 0486 - 41 72 72.

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Enthousiaste artsen met een affiniteit voor infectiepreventie moedigen wij aan om te solliciteren. Stuur uw sollicitatiebrief inclusief cv per e-mail naar info@vaccinatiezorg.nl. Wellicht is er op korte termijn een geschikte vacature voorhanden.

Meer informatie of een keer praten over wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bel naar 0486 - 41 72 72.

BIG-geregistreerde verpleegkundige

VaccinatieZorg is op zoek naar een betrokken en BIG-geregistreerde verpleegkundige met affiniteit voor infectiepreventie.

Lees verder...

Medisch Assistent
VaccinatieZorg

VaccinatieZorg is op zoek naar een Medisch Assistent met affiniteit voor infectiepreventie.

Lees verder...

Commercieel medewerker binnendienst

Wij zoeken een commerciële collega voor ondersteuning in alle voorkomende werkzaamheden voor de afdeling relatiebeheer.

Lees verder...