Commercieel medewerker binnendienst

Vacature: Commercieel Medewerker Binnendienst

VaccinatieZorg B.V. is een landelijk werkende organisatie op het gebied van infectiepreventie op het werk. Onze dienstverlening bestaat uit: het landelijk meldpunt prikaccidenten, MRSA-dienstverlening en een Meldpunt Tekenbeten (PrikPunt), beroepsrisico vaccinaties (zoals hepatitis A, hepatitis B en DTP) en griepvaccinaties op locatie. Wij zoeken een commerciële collega voor ondersteuning in alle voorkomende werkzaamheden voor de afdeling relatiebeheer.

Ravenstein, fulltime of parttime

Jouw profiel:

Je bent een energieke en stressbestendige persoonlijkheid die van aanpakken weet en bovendien prettig in de omgang. Zelfstandig en secuur werken staan bij jou hoog in het vaandel. Je bent klantgericht met een commerciële inslag en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Functieomschrijving:

Voor onze afdeling zijn we op zoek naar een flexibele commerciële collega. Je gaat werken in een klein team, waarin gezamenlijk alle voorkomende werkzaamheden voor de verschillende afdelingen van VaccinatieZorg, PrikPunt, beroepsrisicovaccinatie en griep, worden verzorgd.

Jouw taken bestaan onder andere uit:

  • Aannemen van de telefoon
  • Mailbox beheer
  • Beantwoording algemene klantvragen en/of verwijzen naar juiste afdeling
  • Ondersteuning bij en verzorgen van follow up Social media campagnes
  • Adviseren van klanten
  • Relatiebeheer ondersteuning (buitendienst)
  • Administratief (opstellen/verwerken offertes, afspraken maken)
  • Voeren van verkoopgesprekken

Functie-eisen:

MBO werk- en denkniveau, snel kunnen schakelen, prioriteiten kunnen stellen, social media skills, goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, goede kennis van MS Office. Daarnaast is het een pré als je in het verleden met een CRM systeem hebt gewerkt.

Wat biedt VaccinatieZorg jou?

Bij VaccinatieZorg kom je te werken in een enthousiast team. Daarnaast vind je er verdieping binnen het vakgebied. We bieden je doorgroei mogelijkheden, een fulltime of een parttime baan. Het salaris bedraagt minimaal €2.359,00 en maximaal €3.206,00 per maand bij een 40-urige werkweek (o.b.v. ervaring en opleidingsniveau).
VaccinatieZorg wordt gekenmerkt door een open cultuur, korte lijnen en betrokken collega’s. We vieren onze successen en hebben jaarlijkse een gezamenlijk kerstdiner en in de zomer een BBQ.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden voor de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst en herken je je in bovenstaand profiel? Neem dan contact op voor een kennismaking, door het sturen van je cv en motivatie naar info@vaccinatiezorg.nl t.a.v. Annemarie Bol. Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact met ons op via 0486 - 41 72 72.

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Enthousiaste artsen met een affiniteit voor infectiepreventie moedigen wij aan om te solliciteren. Stuur uw sollicitatiebrief inclusief cv per e-mail naar info@vaccinatiezorg.nl. Wellicht is er op korte termijn een geschikte vacature voorhanden.

Meer informatie of een keer praten over wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bel naar 0486 - 41 72 72.

Verpleegkundige meldlijn PrikPunt

VaccinatieZorg is op zoek naar een Verpleegkundige meldlijn PrikPunt met affiniteit voor infectiepreventie.

Lees verder...

BIG-geregistreerde
arts

VaccinatieZorg is op zoek naar een betrokken en BIG-geregistreerde arts met affiniteit voor infectiepreventie.

Lees verder...

BIG-geregistreerde verpleegkundige

VaccinatieZorg is op zoek naar een betrokken en BIG-geregistreerde verpleegkundige met affiniteit voor infectiepreventie.

Lees verder...