Verpleegkundige meldlijn PrikPunt

Vacature: Verpleegkundige Meldlijn PrikPunt

VaccinatieZorg is op zoek naar een Verpleegkundige meldlijn PrikPunt met affiniteit voor infectiepreventie.

Ravenstein, 16 tot 28 uur.

Wie zoeken we?

Als verpleegkundige aan de meldlijn houd jij je bezig met het telefonisch begeleiden van werknemers die door hun werk risico lopen op:

 • ziekte door een prik-, snij-, bijt-, spat- of krabaccident;
 • besmetting met MRSA door onbeschermde blootstelling;
 • het oplopen van de zieke van Lyme door een tekenbeet.

Bij het binnenkomen van een melding ontzorg je de melder en heb je, indien nodig, contact met de bron. Je stelt gerust, registreert de melding, maakt een risico-inschatting, geeft advies en coördineert de noodzakelijke (medische) nazorg. Indien nodig raadpleeg je onze arts microbioloog.
Je bent stressbestendig en in staat om snel te schakelen tussen de betrokken partijen. Je brengt telefonisch rust over en je weet de melder op een heldere manier mee te nemen in het proces. Je werkt nauwkeurig, bent besluitvaardig en in staat om zelfstandig tot een advies te komen.

Wat biedt VaccinatieZorg jou?

Bij PrikPunt kom je te werken in een enthousiast team van verpleegkundigen. Daarnaast vind je er verdieping binnen het vakgebied. We bieden je een opleiding in de afhandeling van Prikaccidenten en een parttime baan. Het salaris bedraagt minimaal €2.904,00 en maximaal €4.108,00 per maand bij een 40-urige werkweek (o.b.v. ervaring en opleidingsniveau).
VaccinatieZorg/PrikPunt wordt gekenmerkt door een open cultuur, korte lijnen en betrokken collega’s. Het jaarlijkse kerstdiner en de zomer BBQ zijn hier voorbeelden van.

Dit ben jij:

 • Je bezit een afgeronde opleiding HBO Verpleegkunde met minimaal 3 jaar werkervaring en een geldige BIG-registratie.
 • Klantgericht en analytisch.
 • Je hebt goede uitdrukkingsvaardigheden, zowel schriftelijk als telefonisch.
 • Bereid om het intensieve inwerktraject van PrikPunt te volgen.
 • Je bent bereid om ook buiten kantoortijden telefonisch (vanuit huis) beschikbaar te zijn (avond-, nacht- en weekend diensten).
 • Je bent computervaardig, ervaring met CRM-systemen en MS Office is een pré.
 • Ervaring met triage bij voorkeur in de acute zorg (zoals ambulance, SEH, IC) is een pré.
 • Ervaring met bloedprikken is een pré.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie van Verpleegkundige Meldlijn PrikPunt en herken je je in bovenstaand profiel? Solliciteer dan door het sturen van je cv en motivatie naar info@vaccinatiezorg.nl t.a.v. Annemarie Bol. Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact met ons op via 0486 - 41 72 72.

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Enthousiaste artsen met een affiniteit voor infectiepreventie moedigen wij aan om te solliciteren. Stuur uw sollicitatiebrief inclusief cv per e-mail naar info@vaccinatiezorg.nl. Wellicht is er op korte termijn een geschikte vacature voorhanden.

Meer informatie of een keer praten over wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bel naar 0486 - 41 72 72.

BIG-geregistreerde
arts

VaccinatieZorg is op zoek naar een betrokken en BIG-geregistreerde arts met affiniteit voor infectiepreventie.

Lees verder...

BIG-geregistreerde verpleegkundige

VaccinatieZorg is op zoek naar een betrokken en BIG-geregistreerde verpleegkundige met affiniteit voor infectiepreventie.

Lees verder...

Medisch Assistent
VaccinatieZorg

VaccinatieZorg is op zoek naar een Medisch Assistent met affiniteit voor infectiepreventie.

Lees verder...