Diensten

Diensten

Heeft u vragen over de diensten van VaccinatieZorg of PrikPunt, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. Vermeld hierbij graag uw telefoonnummer zodat wij u ook telefonisch kunnen bereiken.

PrikPunt

PrikPunt is het landelijke 24-uurs meld- en adviespunt van VaccinatieZorg voor prik-, snij-, bijt-, spat- of krabaccidenten op het werk. Als de organisatie (waarvoor u werkt) is aangesloten bij PrikPunt, kunt u tegen een voordelig tarief gebruik maken van onze eerste hulp bij prikaccidenten.

> Lees meer over PrikPunt

MRSA

Met een aansluiting voor de MRSA dienstverlening kunnen werknemers zich melden bij de PrikPunt meldlijn voor een risico-inschatting en advies en de begeleiding van eventueel benodigde kweekafnames.

> Lees meer over MRSA

Meldpunt Tekenbeten

Het oplopen van de ziekte van Lyme door een tekenbeet is niet alleen een individueel beroepsrisico voor uw werknemers, ook voor u als werkgever vormt het een risico. U voorkomt dat liever door het nemen van preventieve maatregelen en door deskundig advies en behandeling bij een mogelijke besmetting.

> Lees meer over Meldpunt Tekenbeten

Huisartsen Module

Als werkgever doet u er alles aan om besmettingsgevaar van medewerkers in uw praktijk te minimaliseren. VaccinatieZorg biedt met de PrikPunt huisartsenmodule 24 uur per dag opvang, een professionele diagnose en desgewenst een snelle behandeling bij prikaccidenten.

> Lees meer over de Huisartsen Module

PrikPunt

PrikPunt is het landelijke 24-uurs meld- en adviespunt van VaccinatieZorg voor prik-, snij-, bijt-, spat- of krabaccidenten op het werk. U bent met PrikPunt verzekerd van gedegen advies en zorgvuldige begeleiding bij een prikaccident.

Lees verder...

Beroepsrisico vaccinatie

In sommige beroepen komen medewerkers vaker dan gemiddeld in aanraking met allerlei bacteriƫn en virussen (biologische agentia). Daarmee is blootstelling aan biologische agentia een arbeidsrisico voor de organisatie.

Lees verder...

Griep? Geen grap!

Griep is een vervelende ziekte die je vaak dagenlang in bed houdt. Meestal loop je griep op aan het einde van de wintermaanden of soms aan het begin van de lente. Uiteraard is griep vervelend voor jezelf, maar ook voor iedereen om je heen.

Lees verder...