VaccinatieZorg Engage

VaccinatieZorg Engage

De coronasituatie heeft een grote impact op organisaties. De veerkracht van medewerkers neemt af en medewerkersbetrokkenheid daalt. Werkgevers merken dit en verliezen het contact en de feeling met hun werknemers. Als corona iets duidelijk heeft gemaakt is het: aandacht voor het welzijn van medewerkers is belangrijk.

De behoefte om te investeren in gezonde teams en medewerkersbetrokkenheid groeit. Betrokken medewerkers zijn van belang voor een vitale organisatie. Ze hebben hart voor de organisatie en haar visie. Ze zijn emotioneel betrokken bij hun werk en wanneer nodig zetten ze graag dat extra stapje. Ze verbeteren uw dienstverlening, ervaren minder stress en zorgen voor minder verzuim. Oog hebben voor medewerkers – goed werkgeverschap - loont.

“Goed werkgeverschap is ook oog hebben voor het welzijn van uw medewerkers – zorgen dat ze op hun plek zitten en hun potentieel benut wordt.”

In samenwerking met Thomas International bieden we VaccinatieZorg Engage. Met behulp van assessments helpen we organisaties inzicht te krijgen in het algehele welzijn van de organisatie, de sterke punten, uitdagingen, blind spots en tekortkomingen op het gebied van medewerkersbetrokkenheid. Zo ondersteunen we organisaties in goed werkgeverschap. 

Meer informatie

Als relatie van VaccinatieZorg kunt u met korting gebruik maken van deze dienstverlening van Thomas. Geïnteresseerd en wilt u meer informatie ontvangen? Of een keer de mogelijkheden voor uw organisatie doorspreken? Gaydaa Alsael staat u graag te woord. U kunt haar zowel telefonisch bereiken op 06 - 55 00 06 34, als via de mail Gaydaa.Alsael@vaccinatiezorg.nl

Thomas International helpt organisaties wereldwijd het ware potentieel van medewerkers te benutten. Al veel grote landelijke partijen maakten gebruikt van deze diensten. Ze staan bekend om de betrokken, betrouwbare en scherp geprijsde dienstverlening.

PrikPunt

PrikPunt is het landelijke 24-uurs meld- en adviespunt van VaccinatieZorg voor prik-, snij-, bijt-, spat- of krabaccidenten op het werk. U bent met PrikPunt verzekerd van gedegen advies en zorgvuldige begeleiding bij een prikaccident.

Lees verder...

Beroepsrisico vaccinatie

In sommige beroepen komen medewerkers vaker dan gemiddeld in aanraking met allerlei bacteriën en virussen (biologische agentia). Daarmee is blootstelling aan biologische agentia een arbeidsrisico voor de organisatie.

Lees verder...

Griep? Geen grap!

Griep is een vervelende ziekte die je vaak dagenlang in bed houdt. Meestal loop je griep op aan het einde van de wintermaanden of soms aan het begin van de lente. Uiteraard is griep vervelend voor jezelf, maar ook voor iedereen om je heen.

Lees verder...