Werken bij

Werken bij

VaccinatieZorg zoekt een Allround administratief medewerker en een Medewerker meldlijn PrikPunt


 

Vacature: Verpleegkundige meldlijn PrikPunt

Vaccinatiezorg is op zoek naar een Verpleegkundige meldlijn PrikPunt met affiniteit voor infectiepreventie.

Ravenstein, 24 uur.

 Wie zoeken we?

Als verpleegkundige van de meldlijn houd je je bezig met het telefonisch begeleiden van werknemers die door hun werk risico lopen op:

 • ziekte door een prik-, snij-, bijt-, spat- of krabaccident;
 • besmetting met MRSA door onbeschermde blootstelling;
 • het oplopen van de zieke van Lyme door een tekenbeet.

Bij het binnenkomen van een melding ontzorg je de melder en heb je, indien nodig, contact met de bron. Je stelt gerust, registreert de melding, maakt een risico-inschatting, geeft advies en coördineert de noodzakelijke (medische) nazorg. Indien nodig raadpleeg je onze arts microbioloog.

Je bent stressbestendig en in staat om snel te schakelen tussen de betrokken partijen. Ook telefonisch breng je rust over en weet je de melder op een heldere manier mee te nemen in het proces. Je werkt nauwkeurig, bent besluitvaardig en in staat om zelfstandig tot en advies te komen. Daarnaast haal je er plezier uit om het belang van de melder te behartigen in soms complexe organisatorische situaties.

Wat biedt VaccinatieZorg jou?

Bij PrikPunt kom je te werken in een enthousiast team van verpleegkundigen. Daarnaast vindt je er verdieping binnen het vakgebied. We bieden je een opleiding in de afhandeling van Prikaccidenten en een parttime baan tegen een marktconform salaris (o.b.v. ervaring en opleidingsniveau).

VaccinatieZorg/PrikPunt wordt gekenmerkt door een open cultuur, korte lijntjes en betrokken collega’s. Het jaarlijkse kerstdiner en de zomer BBQ zijn hoogtepunten van het jaar.

Dit ben jij:

 • Klantgericht en analytisch.
 • Je bezit een afgeronde opleiding Verpleegkunde en BIG-registratie.
 • Je bent computervaardig: ervaring met CRM-systemen en MS Office is een pré.
 • Je hebt goede uitdrukkingsvaardigheden, zowel schriftelijk als telefonisch.
 • Bereid om het intensieve inwerktraject van PrikPunt te volgen.
 • Je bent bereid om ook buiten normale kantoortijden telefonisch (vanuit huis) beschikbaar te zijn (avond-, nacht- en weekend diensten).

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden voor de functie van Verpleegkundige meldlijn PrikPunt en herken je je in bovenstaand profiel? Solliciteer dan door het sturen van je cv en motivatie naar info@vaccinatiezorg.nl t.a.v. Annemarie Bol.

Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact met ons op via 0486 - 41 72 72.

VaccinatieZorg

VaccinatieZorg B.V. is een landelijk werkende organisatie op het gebied van infectiepreventie op het werk. Onze dienstverlening bestaat uit: het landelijk meldpunt prikaccidenten, MRSA-dienstverlening en een Meldpunt Tekenbeten (PrikPunt), beroepsrisico vaccinaties (zoals hepatitis A, hepatitis B en DTP), griepvaccinaties op locatie.

 


Vacature: Allround administratief medewerker

VaccinatieZorg is op zoek naar een parttime Allround administratief medewerker met gevoel voor taal.

Wat ga je doen?

Als Allround administratief medewerker kom je te werken in een klein team. Samen verzorgen jullie alle administratieve taken voor de verschillende dienstverleningen. Je draagt verantwoordelijkheid voor het zelfstandig inrichten, uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden, waaronder het opstellen van offertes. Voor het maken van een LinkedIn post draai jij je hand niet om. En moet er een tekst(je) geschreven worden, dan help je collega’s daar graag bij. Daarnaast onderhoud je klantcontact, zowel telefonisch als via de mail.

Wie zoeken we?

Je bent een energieke en stressbestendige persoonlijkheid die van aanpakken weet en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Zelfstandig en secuur werken staan bij jou bovenaan. Je hebt analytisch inzicht, gevoel voor taal en bent klantgericht.

Wat biedt VaccinatieZorg jou?

VaccinatieZorg wordt gekenmerkt door een open cultuur, korte lijntjes en betrokken collega’s. Het jaarlijkse kerstdiner en de zomer BBQ zijn hoogtepunten van het jaar. We bieden je een parttimebaan voor minimaal 24 uur per week, tegen een marktconform salaris (o.b.v. ervaring en opleidingsniveau).

VaccinatieZorg B.V. is een landelijk werkende organisatie op het gebied van infectiepreventie op het werk. Onze dienstverlening bestaat uit: 24/7 landelijk meldpunt prikaccidenten (PrikPunt), vaccinatie beroepsrisico (zoals hepatitis A, hepatitis B en DTP), griepvaccinaties. MRSA-dienstverlening, Meldpunt Tekenbeten.

Wat wij vragen:

 • Minimaal MBO werk en denkniveau;
 • Ervaring met CRM-systemen en MS Office is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel schriftelijk als mondeling).

Solliciteren op de functie van Allround medewerker

Ben je enthousiast geworden voor de functie van Allround administratief medewerker en herken je je in bovenstaand profiel? Solliciteer dan door het sturen van je cv én motivatie naar info@vaccinatiezorg.nl

Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact met ons op via 0486 - 41 72 72.

PrikPunt

PrikPunt is het landelijke 24-uurs meld- en adviespunt van VaccinatieZorg voor prik-, snij-, bijt-, spat- of krabaccidenten op het werk. U bent met PrikPunt verzekerd van gedegen advies en zorgvuldige begeleiding bij een prikaccident.

Lees verder...

Beroepsrisico vaccinatie

In sommige beroepen komen medewerkers vaker dan gemiddeld in aanraking met allerlei bacteriën en virussen (biologische agentia). Daarmee is blootstelling aan biologische agentia een arbeidsrisico voor de organisatie.

Lees verder...

Griep? Geen grap!

Griep is een vervelende ziekte die je vaak dagenlang in bed houdt. Meestal loop je griep op aan het einde van de wintermaanden of soms aan het begin van de lente. Uiteraard is griep vervelend voor jezelf, maar ook voor iedereen om je heen.

Lees verder...