Werken bij

Vacature: Verpleegkundige meldlijn PrikPunt

Vaccinatiezorg is op zoek naar een Verpleegkundige meldlijn PrikPunt met affiniteit voor infectiepreventie.

Ravenstein, 16 tot 24 uur.

Wie zoeken we?
Als verpleegkundige van de meldlijn houd je je bezig met het telefonisch begeleiden van werknemers die door hun werk risico lopen op:

 • ziekte door een prik-, snij-, bijt-, spat- of krabaccident;
 • besmetting met MRSA door onbeschermde blootstelling;
 • het oplopen van de zieke van Lyme door een tekenbeet.

Bij het binnenkomen van een melding ontzorg je de melder en heb je, indien nodig, contact met de bron. Je stelt gerust, registreert de melding, maakt een risico-inschatting, geeft advies en coördineert de noodzakelijke (medische) nazorg. Indien nodig raadpleeg je onze arts microbioloog.

Je bent stressbestendig en in staat om snel te schakelen tussen de betrokken partijen. Ook telefonisch breng je rust over en weet je de melder op een heldere manier mee te nemen in het proces. Je werkt nauwkeurig, bent besluitvaardig en in staat om zelfstandig tot en advies te komen. Daarnaast haal je er plezier uit om het belang van de melder te behartigen in soms complexe organisatorische situaties.

Wat biedt VaccinatieZorg jou?
Bij PrikPunt kom je te werken in een enthousiast team van verpleegkundigen. Daarnaast vind je er verdieping binnen het vakgebied. We bieden je een opleiding in de afhandeling van Prikaccidenten en een parttime baan tegen een marktconform salaris (o.b.v. ervaring en opleidingsniveau). 

VaccinatieZorg/PrikPunt wordt gekenmerkt door een open cultuur, korte lijntjes en betrokken collega’s. Het jaarlijkse kerstdiner en de zomer BBQ zijn hoogtepunten van het jaar.

Dit ben jij:

 • Klantgericht en analytisch.
 • Je bezit een afgeronde opleiding Verpleegkunde en een BIG-registratie.
 • Je bent computervaardig: ervaring met CRM-systemen en MS Office is een pré.
 • Je hebt goede uitdrukkingsvaardigheden, zowel schriftelijk als telefonisch.
 • Bereid om het intensieve inwerktraject van PrikPunt te volgen.
 • Je bent bereid om ook buiten normale kantoortijden telefonisch (vanuit huis) beschikbaar te zijn (avond-, nacht- en weekend diensten).

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden voor de functie van Verpleegkundige meldlijn PrikPunt en herken je je in bovenstaand profiel? Solliciteer dan door het sturen van je cv en motivatie naar info@vaccinatiezorg.nl t.a.v. Annemarie Bol. Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact met ons op via 0486 - 41 72 72.

VaccinatieZorg
VaccinatieZorg B.V. is een landelijk werkende organisatie op het gebied van infectiepreventie op het werk. Onze dienstverlening bestaat uit: het landelijk meldpunt prikaccidenten, MRSA-dienstverlening en een Meldpunt Tekenbeten (PrikPunt), beroepsrisico vaccinaties (zoals hepatitis A, hepatitis B en DTP) en griepvaccinaties op locatie.

Vacature: BIG-geregistreerde arts

VaccinatieZorg is op zoek naar een betrokken en BIG-geregistreerde arts met affiniteit  voor infectiepreventie. Het betreft een landelijke functie waarbij u regionaal wordt ingezet voor een nader overeen te komen aantal uren.

Wie zoeken we?
Voor het uitvoeren van diverse medische werkzaamheden zijn wij op zoek naar artsen om ons team te versterken. De werkzaamheden bestaan uit:

 • het toedienen van griepvaccinaties (oktober t/m december);
 • het toedienen van beroepsrisicovaccinaties, Hepatitis A, B en DTP;
 • het opvolgen van prikaccidenten.

De werkzaamheden worden uitgevoerd op bedrijfslocaties van onze klanten door het hele land. Hiervoor rijdt u met uw eigen auto van locatie naar locatie. Van tevoren krijgt u van ons de benodigde materialen geleverd.

Wat biedt VaccinatieZorg jou?
We bieden een diverse en flexibele baan, als medewerker in loondienst of als zelfstandige.

VaccinatieZorg is een bevlogen werkgever. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door betrokken en kundige collega’s, een open cultuur en korte lijntjes.

VaccinatieZorg B.V. is een landelijk werkende organisatie op het gebied van infectiepreventie op het werk. Onze dienstverlening bestaat uit: de landelijk meldlijn prikaccidenten (PrikPunt), beroepsrisico vaccinaties (zoals hepatitis A, hepatitis B en DTP) en griepvaccinaties op locatie.

Dit ben jij:

 • Gericht op de taak die je uitvoert, met oog voor de cliënt en organisatie.
 • Je beschikt over een geldige BIG-registratie en bent in staat medische handelingen accuraat uit te voeren.
 • Bevoegd en bekwaam wat betreft vaccineren.
 • Bevoegd en bekwaam wat betreft venapunctie is een pré.
 • Je bent bereid om flexibele uren te draaien.
 • Je draagt zelf zorg voor professionele ontwikkeling en het bijhouden van scholing.
 • Ruime beschikbaarheid in de maanden november en december i.v.m. de griepvaccinaties is een pré.
 • Je beschikt over een auto, internet, email en een eigen mobiele telefoon.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en herken je je in bovenstaand profiel?  Solliciteer dan door het sturen van je curriculum vitae naar info@vaccinatiezorg.nl t.a.v. Annemarie Bol. Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact met ons op via 0486 - 41 72 72.

VaccinatieZorg BV
Afdeling Personeel & Organisatie
Langakker 5c
5371 EV Ravenstein

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Enthousiaste artsen met een affiniteit voor infectiepreventie moedigen wij aan om te solliciteren. Stuur uw sollicitatiebrief inclusief cv per e-mail naar info@vaccinatiezorg.nl. Wellicht is er op korte termijn een geschikte vacature voorhanden.

Meer informatie of een keer praten over wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bel naar 0486 - 41 72 72.

PrikPunt

PrikPunt is het landelijke 24-uurs meld- en adviespunt van VaccinatieZorg voor prik-, snij-, bijt-, spat- of krabaccidenten op het werk. U bent met PrikPunt verzekerd van gedegen advies en zorgvuldige begeleiding bij een prikaccident.

Lees verder...

Beroepsrisico vaccinatie

In sommige beroepen komen medewerkers vaker dan gemiddeld in aanraking met allerlei bacteriën en virussen (biologische agentia). Daarmee is blootstelling aan biologische agentia een arbeidsrisico voor de organisatie.

Lees verder...

Griep? Geen grap!

Griep is een vervelende ziekte die je vaak dagenlang in bed houdt. Meestal loop je griep op aan het einde van de wintermaanden of soms aan het begin van de lente. Uiteraard is griep vervelend voor jezelf, maar ook voor iedereen om je heen.

Lees verder...